onsdag 22 augusti 2012

Återhämtning på Österlen

Just nu regnar det och blåser storm i vindbyarna på Österlen. Vi är i det gamla fiskeläget Brantevik och i en ugnsform ligger färska torskfiléer från Skillinge och rimmar sig lite. Folk omkring oss pratar om meditation, qi gong och att hitta sig själv. En festlig kvinna i en keramikbutik i Kåseberga pratade så stolt  och härligt om sin man drejaren att jag nästan ville ta med henne hem.

Jag trivs.

Stranden nedanför Vitemölla. Det enda dåliga med att promenera där när man återhämtar sig efter en Ironman är att man hellre vill springa men bör låta bli. Foto: Johan.

18-gradigt vatten i Brantevik. För kallt för mig utan våtdräkt...

Vad gör man när man hittat upp till Ale stenar? Jo, provar balansen förstås! Den var bra idag. Det var den inte häromdan kan jag lova. Foto: Johan.

Vid Dag Hammarskiölds Backåkra finns det en fin meditationsplats. Så fort tyskarna med sina kameror och barn hade travat iväg var det riktigt fint att sitta där och titta på havet.

I Simrishamn finns Apotekarns trädgård med massa kryddor och träd som man kan köpa. Vad sägs om en egen 20 år gammal vinranka för 2500 spänn? Känns nog sådär kul när man lyckas glömma bort att vattna den så den dör.

4 kommentarer:

  1. vilka fina bilder - gillar din balansbild himla mycket. Ale stenar är magi.

    SvaraRadera
  2. Vackert så det nästan gör ont! :-)

    SvaraRadera