söndag 26 augusti 2012

Ironman Kalmar 2013: Här kommer jag!

Det var väl inte så oväntat kanske, men nu är jag anmäld till 2013 års upplaga av Ironman i Kalmar. I det omedelbara lyckoruset efter loppet kände jag att jag ville göra det här igen och igen i all evighet, amen. Jag ville även anmäla mig till typ alla Ironmantävlingar i hela världen och köra en turné.

Men jag tvingade mig själv till sans och distans och väntade en vecka med att bestämma mig. Och så igår när Kalmar öppnade anmälan inför nästa år hade jag fortfarande inte slutat längta efter att få stå på startlinjen igen, och jag knapprade iväg min anmälan så fort jag fick tid till det.

Jag är en Ironman. Och jag tänker bli det igen och igen. Det är som ett gift. Och nästa år ska jag vara ännu starkare och ännu bättre förberedd. Må min kropp aldrig tröttna på det här!

Direkt efter målgång förra lördagen. Lycklig som få!

5 kommentarer:

 1. Ironman är en drog ;)

  Jag hoppas på en biljett till kalmar 2013 också, ska höra mig för om jag kan önska mig julklapp och födelsedags present i förväg! Hoppas inte platserna tar slut än, jag vill vara där igen! :)

  Ses gärna för rolig gemensam träning i höst/vinter!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev så glad när jag såg på din blogg att du ska köra IM nästa år också! Det kommer bli grymt! Och jag vill också träna ihop. Jag kanske kan få komma och köra spinningpass för dig nån gång? Och så kan vi ut och springa efteråt? Vore roligt!

   Radera
 2. Så himla roligt att du kör igen! Helt fantastiskt vad lycklig, pigg och fräsch du ser ut efter målgång. Jag tänker att jag mer skulle ligga i en blöt pöl och kvida, men då kanske dom undviker att fotografera? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, min familj som tog emot mig efter målgång tyckte också att jag såg alldeles för pigg och fräsch ut. Men jag var så himla, himla lycklig, det är nog det som syns. :) Jag tror inte att det blir en blöt pöl av dig, jag tror att du kommer greja det här alldeles otroligt bra! :D

   Radera
 3. Helt rätt att du anmält dig igen! Själv blev jag mega-biten efter min första Vätternrunda, kommer nog cykla den varje år hela livet. När man hittar en sån passion ska man nog ta vara på den!

  SvaraRadera