måndag 2 juli 2012

Halmstad-Värmland på cykel

En hel helg har förflutit utan en enda minut i cykelsadeln. Jag kommer inte ihåg när det hände senast, i april kanske?

Således var det en mycket otålig cyklist som störtade ut från jobbet i eftermiddags och rusade hem till min lilla pärla. Ett snabbt ombyte senare och jag var iväg.

Trampade på i motvinden och njöt av känslan av att ha starka, utvilade cykelben. För även om jag gärna jag hade cyklat jorden runt i helgen så var det riktigt bra för min kropp och knopp att göra annat och liksom hämta in den senaste tidens träning. Återhämtning ftw!

Jag rullade in i den lilla byn Slöinge (med världens bästa stenugnsbageri Solhaga som jag alltid lyckas komma till efter att de stängt) efter drygt tre mil, och sedan styrde jag kosan norrut. Jag tänkte nämligen passa på att ta mig till Värmland när jag ändå var i krokarna. Allt för att få en bra rubrik... ;)

Förresten hann jag även med att stanna till i Stockholm innan dess. Fast Stockholm bestod idag av glada och pratsamma cyklisten Carina från cykelklubben Fredrikshof som jag träffade på i Haverdal, och efter att vi hade pratat en stund och jag insåg att vi var lika fascinerade av triathlon båda två så bjöd jag med henne på typ alla träningspass jag tänker köra den här veckan... Alltid lika roligt att träffa på glada cyklister längs vägarna, och när de dessutom är triathleter så blir jag extra lycklig.

Nåväl. Efter en vända i Värmland så blåste jag på hemåt, och efter en liten sväng i löparskorna summerar jag tre timmars skön träning som start på den här veckan. I morgon bitti blir det simning och imorn kväll löpintervaller. Jag längtar!

Stockholm i Halland - Hofvaren Carina.

Värmland i Halland!

2 kommentarer:

 1. Anna L Johansson4 juli 2012 09:31

  Hej Therese,
  din blogg är jätteinpirerande, jag cyklar lite själv och går in och kollar din blogg då och då. Lycka till med IM i Kalmar!
  Mvh Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna! Vad roligt att du gillar bloggen, och att du skriver en rad! Det gör mig glad! :D Och tack för lyckönskningen!

   Radera