söndag 20 maj 2012

Cykelsöndag med rabarber på

Jag har haft en helt fantastisk dag! Femton mil cykel, med ett depåstopp på en dryg timme med energipåfyllning i form av rabarberkräm och lek med ett av mina söta syskonbarn efter drygt nio mil. Det låter nåt det va? Synd att jag inte kan ha rabarberkräm och ett tvåårigt syskonbarn utplacerat på strategiska ställen på Ironman också. Eller det kanske jag kan?

Känns hur som helst urbra att jag börjar få upp distansen lite på cykeln. Det är trots allt bara tre månader kvar till start!

Cykellycka! (och ja, ett kardinalfel, jag vet. Man ska tydligen inte cykla bararmad på det här viset, cykeltröja är ett måste! Men det var så jädra varmt!)

4 kommentarer:

 1. Underbart att distansen börjar komma. Minns den känslan ifjol, hur det liksom plötsligt bara hände att jag gick från att dö efter 5-6 mil till att orka hålla på i evigheter (nåja...).

  Riktigt spännande att följa din väg mot IM. Jag tror du har en kanonstrategi där - rabarberkrämssupportrar längs med banan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är en härlig känsla! Det var samma sak med löpningen tycker jag, det var så jäkla häftigt att märka att höll jag bara ett vettigt tempo kunde jag springa för alltid. typ. :) Och jag är nästan helt säker på att om jag visste att jag fick rabarberkräm var femte kilometer på maran på IM så skulle jag springa snabbt som vinden! :D Rabarber är det godaste som finns.

   Radera
 2. Vilken inspirerande blogg du har! :) Jag har för mig att jag läst hos dig förut, men minns inte när. Kul att ha hittat tillbaka hur som!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Dessi! Och välkommen tillbaks. :D

   Radera