tisdag 13 mars 2012

Lär mig nya saker - vår = cykling!

Det här med att bli triathlet för med sig en massa nya erfarenheter. Som den sagolikt sköna känslan som lägger sig som bomull i hela kroppen när vårsolen värmer ryggen och lilla, fina Bianchin under mig susar fram längs cykelvägarna över slätten någon kilometer från havet. Jag som brukar springa in våren och vara rätt nöjd med det. Men det här var tammetusan ännu bättre!

Årets första cykelpass är därmed avklarat. 45k i lugnt tempo tillsammans med Johan. Vi hittade nya slingriga små vägar, åkte genom småorter jag faktiskt aldrig varit i, och trots den erbarmliga motvinden de första två milen så kunde jag inte varit lyckligare. Det var helt klart värt övertalningskampanjen jag fick ägna mig åt efter arbetsdagen för att ens orka pumpa däcken.

Så, nu är 2012 igång på riktigt. Nu kör vi!

Kameran fick vackert ligga i fickan tills en kisspaus var nödvändig. Och då var omgivningarna inte vackrare än såhär.  Men kolla den snygga blå himlen!

2 kommentarer:

 1. Pernilla Otto fd Johansson14 mars 2012 20:44

  Låter underbart. Jag var också ute på vårens första tur med racern i söndags. 50 härliga soliga och blåsiga km. Längtar redan tills nästa tur. Tänk vilken tur nu kan man långpassa både lördag och söndag en dag jogg andra cykel. Triathlon är perfekt./ Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, precis så är jag också. Längtar efter nästa tur så fort jag avslutat den ena. :) Och jag ser fram emot när jag trappat upp mängden ordentligt så att långpass/brickpass både lördag och söndag känns vettigt och normalt. :)

   Radera