måndag 23 januari 2012

Än slank hon hit, än slank hon dit...

Jag har skidat lite idag. Vi var typ sju personer som harvade fram och tillbaks på spåren på myren, och det var lika sjukt fantastiskt som igår. Jag älskar verkligen att åka skidor! Körde på samma koncept som igår med skejtskidor och ingen fästvalla och stakade järnet. Men så händer det. Jag trillar omkull. Gärna i princip stillastående, i det enda lilla ögonblick då jag tänker på något annat. Och jag undrar:

Varför i hela friden ska man ramla omkull just när en av Hallands bästa skidåkarkvinnor med lovande skidåkarson kommer runt kröken just i tid för att se mig dratta på ändan? Jag ramlar åt höger och vänster i princip hela tiden, vad jag än sysslar med. Jag bju'r på det. Men det är ändå lite typiskt.

På väg genom snövädret i lördags. Jag satt helt fascinerad och bara tittade på snöfallet. Jag hade nästan glömt hur det kunde se ut när snön vräkte ner.

4 kommentarer:

 1. Låter som att du och jag hade kunnat dratta på ända tillsammans. Jag råkar också ut för det, så fort jag står på ett par skidor... :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, då gissar jag att du precis som jag också tänker "men varför har jag fått för mig att det här är nåt för mig?" när du står där på skidorna och vinglar? ;) Jag tänker så om precis allt som innebär att jag måste hålla någon slags balans. Rullskidor, cykling, skidåkning... till och med löpning ibland. Jag snubblar hela tiden. Men det spelar ingen roll, för det är ju så roligt!

   Radera
 2. Såg att du skall köra Stråken på Söndag? Kul! Kanske vi ses där! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska jag! Det blev lite hastigt bestämt, några kompisar skulle åka och jag kände att jag behöver lite tempo över en längre distans så då var det bara att haka på. Jag har inga ambitioner om att köra ett snabbt lopp som seedar mig inför Vasan eller så, jag vill bara samla lite kvalitetsmil. :) Ser du mig får du hojta till! Jag kommer hålla utkik efter en grönklädd kvinna. :)

   Radera