onsdag 27 april 2011

Varvet får oväntat och obehagligt sällskap på Göteborgs gator

Det är visst inte bara 50 000 löpare och hundratusentals åskådare som ska samsas på Göteborgs gator den 21 maj. Ett gäng med obegripliga åsikter tänker utnyttja sin rätt att demonstrera just den här lördagen, och det de tänker demonstrera mot är moskén på Ramberget som invigs en vecka senare. Det här skriver GP om idag.

Jag blir lika jäkla frustrerad varenda gång jag hör om eller stöter på högerextremism. En organisation som jag inte tänker nämna vid namn för de förtjänar inga fler googleträffar tänker "rädda Sverige" och alltså protestera mot nämnda moské. Vad de ska rädda Sverige från är lite oklart, men jag antar att det är det gamla vanliga - rädda svenskarna från allt osvenskt, det vill säga framför allt muslimer.

Egentligen tycker jag att alla ska få tycka vad de vill och i grund och botten håller jag med om det där med Jag delar inte dina åsikter men jag är beredd att dö för din rätt att framföra dem som Voltaire påstås ha sagt, men när det gäller rasister och nazister så blir jag bara matt, ursinnig och mordlysten.

Lämna Göteborgs gator ifred för fan!

4 kommentarer:

 1. Alltså. Man är enligt dig "rasist" och "nazist" för att man behagar demonstrera mot den allt mer tilltagande islamiseringen av Sverige. Kan upplysa dig om att Islam INTE är en ras utan en sk "religion". Vidare att den muslimska stormuftin av Jerusalem var lierad med en viss tysk korpral med lustig mustasch under WWII. Snarare är det Islam som är nazistisk och inte islamkritik. FRågor på det?

  SvaraRadera
 2. Hej Göran, jag har lite frågor på det: Även Dom flesta kristna samfund ställde sig bakom nazismen/fascismen under det där kriget, tex svenskakyrkan och vatikanen... Hur ser du på dom, och vad säger det om saken?
  Tom vårt svenska kungahus var Hitler kramare...
  (vad jag vill ha sagt är, att vilka stormuftin av Jerusalem var lierad med säger ganska lite, om du inte förstår...)

  En annan fråga jag har är att du alltså inte har något emot araber, eller andra invandrar grupper i stort? Tex tycker du det är OK att det byggs syrianska kykor i Sverige? Dom är kristna tex....
  (antar vad du anser i denna fråga, men att du inte kommer att erkänna det här... vad jag vill ha sagt, om du inte förstår är att du förmodligen ÄR rasist trots allt, och att det skulle under lätta lite om du blott kunde erkänna för dig själv iaf.)

  //Sigge

  SvaraRadera
 3. Skulle ta mej fasen aldrig för för att en nazist ska få använda sin mun och säga något. Mitt liv är mer värt än så! Om du blir upprörd kan du ju alltid delta i protesterna mot nassemarschen.

  SvaraRadera