torsdag 20 januari 2011

Varför förtjänar Snygg-Erik att ha Per Elofsson som skidtränare?!

Vad skådar mitt norra, feberdimmiga öga?! (Jo, jag är sjuk. Igen. Det är därför det är tyst här. Så fort jag blir tillräckligt frisk för att orka ta in vettigare information än sådan om forna Idoldeltagare så ska jag börja fördjupa mig lite mer i Idrottarens återhämtningsbok som jag börjat glutta lite i när febertermometern rasslade iväg, och fundera lite över vad jag gör för fel för att bli sjuk om och om igen...)

Varför ska Erik Segerstedt aka Snygg-Erik från Idol 2006 bli tränad av Per Elofsson under sju veckor?

Jag må vara lite feberyr och det kanske gör mig extra missunnsam, men det skiter jag i. Tillåt mig upprepa min fråga:

Varför i hela friden ska, av alla människor i hela den här världen, just Snygg-Erik från Idol 2006 få följa Marcus Hellners träningsschema med hjälp av Per Elofsson under sju veckor innan VM? Vad har han gjort för att förtjäna det?

Om jag kommer kolla på svtplay.se när serien drar igång?

Självklart.

Om jag kommer gilla det?

Förmodligen.

Om jag kommer sura lite över att det inte var jag som kom tvåa i nån jäkla tonårsmusiktävling på tv och därför inte blivit erbjuden att få träna i sju veckor tillsammans med Per Elofsson?

Definitivt.

6 kommentarer:

 1. Näe! Nu blir jag riktigt avundsjuk! Men ska faktiskt bli kul att följa. Men det skulle ju varit du. eller jag.

  SvaraRadera
 2. Haha, skönt att höra att det inte bara är hos mig som avundsjukan triggas igång. :) Men visst, det kommer bli roligt att följa spektaklet. Sen kanske det visar sig inte gå så bra för Snygg-Erik, så nästa gång de bestämmer sig för att göra nåt liknande så kanske de letar efter lite mer vältränade brudar. Vi får hålla oss framme då. :D

  SvaraRadera
 3. Det förtäljer inte historien. Inte förrän på lördag när första avsnittet släpps på SVTplay och när delar av det visas i Vinterstudion. Jag hoppas man får någon form av förklaring då i alla fall.

  Det är lustigt, för han är ju inte tillräckligt folkkär för att motivera "kändis gör utmanande saker i tv samtidigt som man får lära känna honom under kändisytan" (dvs typ Mästarnas mästare), han är inte tillräckligt ohet för att motivera "kändis utsätts för plågsamma djurförsök så att tittarna har något att skratta åt medan kändisen själv hoppas att det ska boosta hans karriär" (dvs Kändisdjungeln). Jag förstår ingenting.

  SvaraRadera
 4. Men du, varför inte fråga honom direkt??? Det värsta som kan hända är att han säger "nej". Men tänk om han säger JA!!!! :-O Krya på dig!

  SvaraRadera
 5. Jag håller med dig totalt! Varför Idol-Erik av alla människor? Eller, har egentligen ingenting emot honom, men det är ju himla fusk hela grejen. Jag vill också! Men får han träffa mister Hellner himself, då kommer jag bil mer än avundsjuk. Då blir jag tokig! :P Hehe...

  Avundsjukan har jag dock lagt bakom mig nu och ser nu fram emot ett roligt program. :)

  SvaraRadera