tisdag 6 april 2010

Ett år med löpning

Efter mitt andra löppass nånsin...

I morgon är det exakt ett år sedan jag tog mina första trevande löpsteg längs Nissan här i Halmstad. Drygt 5 kilometer tillryggalades under 40 hyfsat plågsamma minuter. Några dagar senare pinnade jag fram längs Västra stranden under en svettig halvtimme och samlade därmed ihop ytterligare 4 kilometer. Samma dag anmälde jag mig till Vårruset som blev mitt första lopp någon månad senare. Sen kom första milen, första långpasset och sen var jag väl fast. Kärlek!

Men nu är frågan vad man gör på en sån här årsdag. Nån som har ett förslag på löppass jag borde genomföra?

5 kommentarer:

 1. Coolt att det gått så snabbt för dig att komma igång med löpningen på riktigt! Du måste ha grym talang.

  SvaraRadera
 2. springa samma runda och se hur snabb du blivit och lägga till 1 km för varje minut du blivit snabbare!! och LE hela vägen!! :)

  SvaraRadera
 3. Så här i efterhand måste jag hålla med dig om att jag säger kloka saker. Läste inlägget om första löppasset och jag hade ju helt rätt :)

  SvaraRadera
 4. Spring där du vill, i den farten du vill och så länge du vill! Sen firar du vidare med skön dusch och favoritmat. :-)

  SvaraRadera
 5. Spring samma runda som premiärrundan och återupplev den med den skillnaden att du nu är så mycket snabbare, starkare och att du tycker det är mycket roligare, så mycket roligare att du ju kan ta ett varv till sedan :-)

  SvaraRadera