fredag 19 februari 2010

Vältränad eller mycket vältränad?

Jag sitter och funderar på om jag ska gå ut genom dörren och riskera att bli översnöad (det ska komma två-tre decimeter snö över Halland idag och inatt, och det har redan börjat...), eller om jag ska sitta kvar på jobbet tills det är riskfritt att gå ut igen, och under tiden beräknar jag min Vasaloppstid. Några datanissar har suttit och analyserat massa statistik över åren och kommit fram till att jag med 75 procents säkerhet kommer åka på 8 timmar och 45 minuter. Om jag är vältränad, vill säga. Om jag är mycket vältränad är det 8 timmar och 27 minuter som gäller.

Och några andra alternativ finns väl inte?

Hur som helst är det roligt att några datanissar har högre tankar om mig själv än vad jag har. Själv tror jag att jag kommer åka på mellan 9 och 10 timmar.

2 kommentarer:

  1. Har nu tittat lite på din blogg (från funbeat) och det är härligt, kör på bara. Jag tror du kommer i mål på .... nej det vågar jag inte skriva. Hellre långt än fort är ju din paroll så det viktigaste är ju att komma i mål, på Vasaloppet menar jag. Lycka till, Roland från Funbeat

    SvaraRadera
  2. Kommer följa dig som en igel framför datorn när det blir dags!

    SvaraRadera