lördag 20 februari 2010

Snögubbar och snökullerbyttor!

Oförskämd snöglädje

Jag borde kanske inte vara så himlastormande positiv hela tiden när det gäller snön. Det kanske sticker folk i ögonen som kommer två timmar för sent till jobbet på grund av mongo-kollektivtrafik och inkompetenta gatukontor som inte kan planera snöröjningen. Och imorn kanske jag muttrar desto mer när vi ska köra bil genom vinter-Sverige upp till Idre. Men jag ÄLSKAR DEN HÄR VINTERN! Imorse när jag vaknade hade nattens snöfall lagt sig och hela stan är numera täckt av minst en halvmeter underbar kramsnö. Man måste bara gilla en lördag som innehåller snögubbebyggande, snöänglar och kullerbyttor i orörd snö, mitt inne i stan!

(Igår gjorde jag för övrigt något av det konstigaste i mitt träningsliv hittills. Jag fick med mig Johan på ett improviserat cirkelträningspass. Hemma. På vardagsrumsgolvet. Till saken hör att vi bor på markplan med lite insyn, och en av stationerna var burpees. I upphoppet kunde vi liksom vinka glatt till folk som gick förbi utanför...)

1 kommentar:

  1. Du har rätt! Det ÄR en härlig vinter och det ÄR underbart med all snö! Miljarder gånger bättre än slask och grådask. Men det vore ju trevligt om SL kunde satsa lite pengar på att klara av det och 08:a staden kunde lära sig hur man plogar och sköter vinterväglag...Borde kanske skicka dem på kurs till Falun. ;-)

    SvaraRadera