onsdag 27 januari 2010

Inställd skidtävling - på grund av snö

Ikväll skulle jag kört min andra tävling på Hallands tour de ski. Men snön vräker ner utanför fönstret, vinden börjar tillta och läget på vägarna verkar inte vara det bästa. Och eftersom tävlingen går på spår som ligger en timmes bilfärd från Halmstad på småvägar så tog jag och mina tävlingskompisar lite tidigare idag beslutet att stanna hemma. Och nu visar det sig att tävlingsledningen gått på samma spår - tävlingen är inställd.

Kan bara inte låta bli att tycka att det är lustigt - i normala fall ställs ju tävlingar här i södern in på grund av snöbrist... Nu senast tror jag det var Vindrarps SK som körde klubbmästerskap på Vallåsen för första gången på massa år, och de var så ovana vid tävlingsarrangerande att de helt glömde bort att fixa priser till vinnarna.

3 kommentarer:

 1. haha ironiskt. men det där med att fixa priser undrar man ju över. men det är klart, man har väl inte rätt att klaga när det är frivilliga och ickebetalda som fixar tillställningar... eller?

  SvaraRadera
 2. Ja det är ju lite motsägelsefullt. Hoppas ni kan ta igen tävlingen snart. Läste precis din berättelse från helgen. Verkade ju helgalet - men du kämpade ju såå bra!

  SvaraRadera
 3. Sara: Det där med priserna tror jag bara att de flesta tyckte var lite festligt. Man kan ju inte alltid ha huvudet med sig liksom. :)

  Sofie: Jorå, de ska köra på söndag. Men då är jag tyvärr i Köpenhamn. :( Och tack, det var helgalet. Kan bara bli bättre. :)

  SvaraRadera