tisdag 5 januari 2010

Ett broddtomt Halmstad


Det har yrsnöat hela dagen och på marken ligger säkert snart en decimeter snö! Och jag är på broddjakt. Men det tycks fler ha varit, och det redan igår. De är nämligen slut. Överallt! Blir till att slira runt den där milen i eftermiddag.

5 kommentarer:

 1. Köp inte broddar! Det är väldigt bra teknikträning att springa på halt underlag =). Det går lite långsammare men det är inte så viktigt.

  MvH Markus

  SvaraRadera
 2. jag ska köpa inov-8 x-talons istället för broddar. :) de funkar tydligen lika bra på is och snö som i sommarterräng

  SvaraRadera
 3. Markus: Haha, jag veeet. Och balansen får sig en omgång också. Jag blev bara lite trött på att slira. Och det går sjukt långsamt, fast idag var det mest för att jag fick agera plog genom mer än en decimeter nysnö. :)

  Sara: Låter spännande. Ser ut som att de har bra grepp. Och de blir väl superbra den 31 juli! :D

  SvaraRadera
 4. Ojoj, det kunde man ju tänkt sig ja, att de skulle vara tokslut precis som alla snöskovlar. Av en ren slump köpte jag mina innan kaoset drog igång, hade inte varit kul annars! Supernöjd med de som jag hittat på stadium. men, har du kollat apoteket, de har ofta sånna saker och kanske lite större beredskap?

  SvaraRadera
 5. Mikkan: Jag har varit i varenda liten vrå där jag kunde tro att det skulle finnas. Apotek, sportaffärer, skoaffärer... Slut, slut, slut! Och hos leverantören också, säger de på Apoteket. Rätt kul på nåt vis, när blev broddarna så heta liksom? Men det kanske är som med mössan - folk har ju det nuförtiden till skillnad mot för några år sedan när det ansågs töntigt. Och broddar om nåt borde ju folk tycka är astöntigt. Men töntigt kanske är det nya coola?

  SvaraRadera