onsdag 23 september 2009

Vad man kan ägna en vilodag till

Jag gillar inte vilodagar. Livet är liksom roligast när man får träna hårt (eller när man får träna lågintensivt också för den delen förstås), och fullständiga vilodagar som den jag planerat in idag är sådär kul. Men jag har en kropp som suktar efter lugn och ro, och jag är ju inte den som är den när min kropp ber mig om nåt. Och dessutom har jag hittat den perfekta vilodagssysselsättningen! Såhär ungefär:

1. Leta reda på en kör. Typ 20 personer så att det blir många att hålla reda på.
2. Hitta en lokal med en kodlåsdörr så att det blir en del spring fram och tillbaka när du måste släppa in kören som givetvis kommer i omgångar om sådär fem-sex personer.
3. Ställ kören i en stor studio och placera dig själv vid ett mixerbord i en annan studio i andra ändan av huset. För även om det går att kommandoropa i högtalarna till kören så är det ju så mycket trevligare att stå i samma rum och ge instruktioner, så då måste du springa som ett tetting mellan studiorna.
4. När inspelningen pågår, se till att dansa med så mycket som möjligt i låten som tekniken tillåter. Enda kravet är förstås att du kan ha fingrarna på reglarna, men det går ju att dansa rätt bra med benen ändå.
5. Sjung med! Använd magstödet!

Jag har nämligen kvällsjobbat idag. Spelat in en låt som kommer höras på Örjans vall Halmstad BK:s nästa hemmamatch. Och de senaste 90 minutrarna har bannemig känts som när jag sprang tusingar på Sannarps IP.

2 kommentarer:

  1. Vad du ligger i. Inte en lugn stund trots vilodag :)

    SvaraRadera
  2. Schysst användning av all coreträning. :)

    SvaraRadera