fredag 13 april 2012

Vätternlägret närmar sig (och jag längtar)

Det damp ner ett mejl i min inkorg. Ett mejl fullt med så mycket roligheter att jag önskar att det kunde få bli torsdag nästa vecka nu på direkten. På torsdag börjar nämligen Vätternlägret i Varberg, ett cykelläger där jag och sisådär 75 andra cyklister ska bli drillade i dagarna tre i cykleriets ädla konst.

Till vår hjälp har vi helt grymma ledare och instruktörer, jag blir helt matt och lycklig bara jag ser namnen. Vad sägs till exempel om före detta OS-cyklisten och numera långdistanstriathleten Camilla Larsson, förra årets vinnare i Kalmar? Eller yoga-Jona Dahlqvist, med ett antal medaljer i olika valörer på Ironmandistansen? Och förstås Mattias Reck, som förra året var med i gänget som körde Vättern på supertiden 6.51. Och många fler.

Och förutom att vi förstås ska cykla en hel del, både teknikpass och längre distanspass, så händer det en hel del annat. Föreläsningar, konditionstest... Och en massa god mat. Och spa om man vill. Herrejävlar, kan du fatta att jag längtar?

Jag och Susann från CK Bure i enorm motvind på påskafton. Och det här ska jag få pyssla med i flera dagar i rad nästa vecka!
Foto: Mats Carlsson, CK Bure.

2 kommentarer:

 1. Du kommer få en toppenhelg, det är jag säker på! Camilla är riktig härlig att träna med och det jag sett av Reck är han en grym tränare.

  Hoppas att foten bättrar sig för löpningen snart.

  Ha en härlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du skriver det! Jag har aldrig träffat Camilla, men hört bra saker om henne. Nu blir jag ännu mer peppad! :D

   Radera