torsdag 24 november 2011

Vulkanlöpning eller sandintervaller?

Jag har mig veterligen aldrig varit på en enda kanarieö i hela mitt liv. Men nu ska jag till en. Och jag utgår från att det finns en vulkan som man kan ta sig upp för på ett eller annat sätt. Och jag hoppas på långa, vulkansvarta stränder att trippa fram på i morgonsolen. Eller springa barfotaintervaller på.

Gud vad jag längtar efter sol och d-vitamin. De senaste veckornas gråa lock som legat över Halland har inte varit bra för mitt välbefinnande.


Morgonjogg längs stranden och sanddynsintervaller på Kap Verde. Mmm!

4 kommentarer:

 1. Gud vad härligt med semester! Jag längtar också. Har en resa bokad till just Kap Verde - hur tyckte du att det var? Måste surfa fram om du skrivit nåt inlägg om det...

  Kanarieöarna har sina guldkorn. Teneriffa är grönast och brantast om jag har fattat det rätt. Och Fueroventura har ju Playitas med massor av träningsmöjligheter också...

  SvaraRadera
 2. Trevlig resa! Vilken ö blir det? (Gissar på Teneriffa...)

  SvaraRadera
 3. Åh, det låter härligt! När sticker du? Hur länge? Den här tiden på året borde man verkligen försöka komma iväg. Får bli nästa år för min del...Spana gärna in om det finns några lämpliga rullskidvägar på den där kanarieön! =)
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 4. Annika: Kap Verde var härligt! Vi var på ön Boavista som mest består av öken. Men det ska finnas fina stränder på sydsidan, och så finns det en liten by som heter Sal rei som man kan promenera runt i. Men jag tror att det finns bättre öar att åka till. :)

  Ingmarie: Lanzarote blev det. Men jag skulle nog gärna åka till de andra öarna också, med lite fler berg och lite mer grönska...

  Fia: En vecka blev det bara. :) Rullskidåkare såg jag inte en enda, men många cyklister... men det var riktigt fin asfalt för det mesta, och jäkligt kuperat. Jag skulle verkligen inte åka rullskidor nerför de där serpentinvägarna, men uppför vore grymt. :)

  SvaraRadera