fredag 11 november 2011

Drömmen om landslaget

Alltså, ibland känner jag mig lite som ett barn. Du vet det där med när någon frågar vad man ska bli när man blir stor så svarar man astronaut för det är ingen som har sagt till en att "nänä, det blir nog knepigt för dig, vet du hur många som vill bli det och som aldrig lyckas?". Om nån frågade mig nuförtiden vad jag ska bli när jag blir stor så skulle jag lätt kunna säga medlem i skidlandslaget. Ibland drömmer jag att jag är med där. De verkar ha det så himla mysigt. Och inte bara drömmer, jag tänker att jorå, där kommer de vilja ha mig snart. Vilket ju givetvis är helt befängt. Jag skulle inte ens platsa i ett skånskt skidteam, och då snackar vi inte bara om det faktum att jag inte är skåning.

Nåja. Jag blir i alla fall lite glad över att Anna Haag står där i en vallabod i italienska Val Senales och vallar sina skidor själv. Det känns som att vi åtminstone har något litet gemensamt då.

Landslagsmaterial...?

3 kommentarer:

 1. Pernilla Johansson12 november 2011 10:52

  Här är en till som drömmer om landslaget, 42 år gammal och nybörjare på längdskidor......
  Ja ja drömma kan man alltid, särskilt när man prioriterar löpningen..
  Vi kanske får bilda vårt eget landslag " The dream team" :-)!

  //Pernilla

  SvaraRadera
 2. Haha, skönt att höra att jag inte är ensam Pernilla! :D Jag är helt klart på att bilda ett eget landslag, bara jag får åka på träningsläger och gå runt i underställ hela dagarna så är jag nöjd. ;)

  SvaraRadera
 3. Denna dröm har jag också burit länge! Inte så sannolikt för en skånetjej 30+ som igår besökte Pölder för sitt första skidpaket-inköp i vuxen ålder! Men drömma kan man ju alltid! Känner att jag är på g ;-)

  SvaraRadera