måndag 14 november 2011

Då ska jag bli en Järnkvinna

Jag gillar att kaxa mig. Och det får sina konsekvenser. I princip hela min löpar- och skidåkarkarriär bygger på att jag gillar att säga att jag ska göra saker nån gång inom en hyfsat snar framtid men ändå tillräckligt långt fram för att det inte ska kännas riktigt på riktigt. Sen är jag liksom tvungen att fixa alla grejer jag kaxar mig om.

Således är det ju inte särskilt konstigt att jag mer eller mindre lovat att bli en järnkvinna nästa sommar. Detta trots att jag knappt cyklat eller simmat i hela mitt liv. Men om det fortsätter i den här takten (hittills totalt 17 mil på räsern - bara en mil kvar tills jag cyklat allt man ska cykla för att bli en järnkvinna! Fast i sommar ska jag göra allt i ett streck. Och gärna efter att ha simmat fyra kilometer...) så kommer det nog gå alldeles strålande. Det tänkte jag i alla fall fram till för en stund sedan. Och vad hände då för en stund sedan? Jo, jag fick reda på att det är bestämt vilket datum som den där lilla tävlingen ska genomföras i Kalmar nästa år, oavsett om det blir en riktig Ironmandeltävling eller "bara" en vanlig Järnman. Den 18 augusti är det som gäller.

Herrejisses.

Det är ju snart!

Jag har redan bitit ner naglarna till nagelbanden.

Hittills har mina idiotprojekt gått rätt bra. Jag genomförde ju det dära Vasaloppet 2010 som var min första dumhet, och jag är på god väg att bli den där ultralöparen jag drömmer om. Men nu snackar vi triathlon. Och vi snackar inte sprintdistans.

Kan inte nån jävel hejda mig?


Wannabecyklisten. Som för övrigt inte ramlade en enda gång i fredags
när jag cyklade ihop tre mil ytterligare till min lilla cykelpott.

8 kommentarer:

 1. Fan vad go du är!! Klart du ska bli en järnkvinna! Respect, säger jag bara. Wow!

  SvaraRadera
 2. Heja heja!! :)

  Äntligen ett datum att se fram emot :) Längtar redan!!

  SvaraRadera
 3. Klart tösen ska bli en Järnkvinna, det kommer att bli något av det bästa i ditt liv. Tro mig, jag vet :D

  SvaraRadera
 4. P.s
  Nu skrapar du ju inte knäna längre när du är ute och cyklar, ett fall framåt.

  SvaraRadera
 5. Det är coolt att vara kaxig och det kommer man långt med. Självklart ska du bli en järnkvinna och jag kommer heja hela vägen!

  SvaraRadera
 6. Här hejdas inget - bara hejas! :) Det kommer du klara galant!

  SvaraRadera
 7. Ni är för gulliga. :) Och det är bra, för jag kommer förmodligen behöva en hel del pepp framöver... Det här känns verkligen som ett dödsföraktande projekt. Så fort Vasaloppet är kört är det järnmannenträning för hela slanten som gäller. Ojoj. :O

  SvaraRadera