måndag 31 oktober 2011

Rövblåmärkevila

Jag kommer knappt genom porten hemma eftersom höftkakan aka rövblåmärket har växt och brett ut sig något otroligt över min lekamen. Det gjorde dessutom så ont i natt att jag blev lite orolig, och gick således till min alldeles egna vårdcentral efter jobbet för att höra mig för om jag borde vara orolig eller om jag kunde sluta upp med det och ägna mig åt viktigare saker. Sjuksköterskan tittade på min svullnad och sa att det där kan du inte göra så mycket åt. "Smörj med Hirudoidsalva och känn dig glad över att du har lite hull så du landade mjukt!" bräkte hon ur sig. Jag höll på att storkna och fick bita mig i tungan för att inte säga några väl valda ord.

Hur som helst. Jag går och transportcyklar med viss möda. Det känns ungefär som att någon helt hjälpligt klistrat fast en bit kött på höften och som att i varje steg så är köttbiten farligt nära att lossna. Jag har således ställt in kvällens planerade träning, för att springa runt med en dåligt fastlimmad köttbit på höften känns inte så lockande.

Så jag vilar. I träningsdagboken har jag antecknat rövblåmärkevila.

Nä. Det blir inget springaochsparkairödalöv för den här löparen idag.

5 kommentarer:

 1. Man kan ju tolka det där med hullet på flera sätt, men helt klart så att endel människor talar innan de tänker ;-)

  SvaraRadera
 2. Sara: Haha, ja, hade jag varit lite mindre efterjobbettrött och gnällig så hade jag förmodligen reagerat lite lugnare. Men sjuksköterskan kunde gärna få gå en charmkurs också. :)

  SvaraRadera
 3. Shit vilken kommentar!! Hoppas kakan läker :)
  Blir det The convention i helgen?

  SvaraRadera
 4. Keron: Jajjamen, det blir det! Och jag är nervösare än jag varit på länge...

  SvaraRadera
 5. Att du inte åkte in på akuten också?!

  SvaraRadera