fredag 3 juni 2011

En springtur genom Halland, någon?

Bara för att benen löpvilar så behöver inte hjärnan göra det. Faktum är att jag sällan tänkt så mycket på löpning som den senaste veckan, vilket inte betyder lite. Jag tänker på löpning i stort sett hela tiden annars också, men de senaste dagarna har det varit extremt.

Anledningen till tänkandet är att jag är grymt sugen på att sjösätta ett litet projekt snart. Jag drömmer om att springa Hallandsleden från norr till söder - en sträcka på sisådär 38 mil som går på stigar och småvägar. Det får förmodligen göras i omgångar, kanske hälften på försommaren och hälften när turisterna dragit hem någon gång i augusti. Hur som helst, det finns verkligen tusen fantastiska ställen att äta och sova på i det här länet, och ännu fler vackra platser att springa genom. Jag tänker mig etapper på runt 3-4 mil om dagen i makligt tempo. Tid för att stanna och filosofera under bokträden i Åkulla och på klipphällarna i Bua om man har lust med det, liksom. Jag vill ge mig iväg nu!

Ekologiskt, närproducerat och vackert, det verkar vara ledorden för många små gårdar som man kan stanna till på. Underbart!

3 kommentarer:

 1. Ja!!! Sounds like a plan som engelsmännen säger! Lovely!! :-D

  SvaraRadera
 2. Men shit Therese! JAG VILL!
  Tillsammans med dig vore det en dröm!
  När?
  P.s. Svar finns på min blogg. KRAM

  SvaraRadera
 3. Åh det lät ju som en riktigt häftig upplevelse och äventyr! Såg att du också inspirerats av Josefin på Gotland och rune och Susanne förstås (antar jag)! Tror banne mig att jag ska göra nåt sånt nån dag, fast kanske i ett mindre format, som det ni gjorde i skåne, till att börja med...

  SvaraRadera