lördag 5 februari 2011

Firande i strålande solsken

Löp- och firarsuget gäng!
När SMHI slår på stora trumman och varnar för stormstyrka i vindbyarna och horisontellt regn så blir åtminstone jag lite orolig när jag ska springa en mil ute på slätten. Men av stormvarningen bidde det en tumme. Istället sken solen över oss tolv glada löpare som bestämt oss för att fira Löpningen dag, och när vi klokt nog valt att springa vår runda baklänges så fick vi vinden i ryggen. Jag som knappt har sprungit en meter på senaste tiden, och särskilt inte ihop med folk, blev helt lycklig av att få springa bredvid människor igen, och få slänga lite käft. Jag förhörde mig om ultralöparnas TEC-planer, fick lite uppdateringar kring statusen på nybörjarskidåkarnas kroppar och fick lite inspiration av en indoorwalking-frälst instruktör. Roligt!

Och roligt att få träffa lite nya löpare, hoppas vi ses igen Malin och Magnus!

Halvvägs, genom en allé där man på våren får finna sig i att bli utstirrad av kossor som går i hagarna bredvid.

Glad bloggare, trots stela vader och skavsåriga fötter på grund av dåligt skoval...

8 kommentarer:

 1. Vilket gäng! WOW! Åh vad jag blev sugen på att åka ner till Halmstad! Både för att kuta och för att träffa dig!

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt väder ni fick :-)

  Hoppas vaderna mjuknar snabbt igen:-)

  SvaraRadera
 3. Tack för idag, det var verkligen jätteroligt. Jag hoppas verkligen att vi ses igen! Om du är sugen på att testa Indoor Walking någon dag är det bara att säga till, jag leder onsdagar 17.00.
  (Jag lånar någon bild av dig. Hoppas det är ok?! ;))

  SvaraRadera
 4. Ingmarie: Det är bara att komma ner! :D

  Thomas: Ja verkligen, helt oväntat. Och vaderna är nog bara chockskadade av att behöva arbeta igen, de har ju haft det lugnt och skönt under all skidåkning. Men nu får de vänja sig!

  Malin: Vad bra att du hade kul! och som sagt, du är välkommen att hänga med på löpträningar med Simlångsdalens IF! Fram till Vasaloppet kommer jag inte vara med så mkt, men när våren kommer blir det söndagsträningar varje helg. Säg bara till så kan vi ju plocka upp dig på väg ut till Dalen. Och jag snackade lite med Anette (korta tjejen med gul jacka idag) om indoorwalking. Hon tränar redan på Friskis, och vi kommer nog på ditt pass om ett par veckor! Och klart du får låna bild. :)

  SvaraRadera
 5. häftigt halmstadsgäng - och snyggt tajmat med solen!!!

  SvaraRadera
 6. Ser härligt ut och självklart skiner solen i Halmstad! :-)

  SvaraRadera
 7. Det är ju vår!! Här har vi i all fall kvar så mycket snö att det går att åka!

  SvaraRadera
 8. Yey!! Vilken dag!!!
  Ta hand om dina vader! ;)

  SvaraRadera