söndag 20 februari 2011

100 mil

Idag sprängde jag 1000-kilometersvallen. Träningsdagboken säger nämligen att den här kvinnan tagit sig 1005 skidkilometrar den här säsongen! Det mesta på snö, men åtminstone en tredjedel var på rullisarna i höstas. Och då har jag ändå en hel, hård träningsvecka kvar att fullständigt frossa i konstsnö och sladdrigt västkustvårvinterväder innan det börjar bli dags för vila och uppladdning...

För övrigt så ska jag sluta gnälla. Jag träffade ett gäng från Malmö i skidspåren utanför Falkenberg i helgen. De hade åkt dit över dagen för att träna eftersom det var närmsta skidspåret de hade. Och det är inte direkt nästgårds. Så även om jag har vår fast jag vill ha vinter så har jag i alla fall konstsnö inte alltför långt bort från mig.

Snö, trots allt. Även om den är konstgjord.

6 kommentarer:

 1. jag byter gärna väder m dig. det där ser fantastiskt härligt ut!! är imponerad av din fokuserade träning!

  SvaraRadera
 2. Vi har iallafall snö här uppe i norr, men tempen har dock inte varit varmare än -20 på ca 2 veckor.. Och nu sista veckan dryga -30 mest hela tiden =( Svårt att åka skidor då.

  Din bild ser helt fantastiskt härlig ut!! =))

  SvaraRadera
 3. Träningsglädje: Jag önskar att det gick att skicka upp lite vår till dig! :)

  Malin: Okej, det finns grader i helvetet. Trettio minus känns inte heller som något jag skulle vara så glad över. Hoppas att du får normalare temperaturer snart!

  SvaraRadera
 4. 100 mil!! Grattis! Det kommer att gå galant på Vasaloppet!

  SvaraRadera
 5. Glömde skriva i min förra kommentar att jag blev hjälpt av infon om rullisarna =) tack för hjälpen! Blir nog förresten ett par swenor fiberglass ;P

  SvaraRadera
 6. Grymt med 100 mil! Skall bli riktigt kul att få se hur det går för dig. Vad det gäller byta väder så är du mer än välkommen att skicka över lite vår till Jönköping. Skulle vara skönt att bli av med den där sista isen som ligger bitvis på gångbanorna :)

  SvaraRadera