torsdag 13 januari 2011

Ski of Sweden: Smygehuk-Treriksröset på 10 dagar

Du vet. Man sitter och filar på sina personliga utmaningar. Tänker att nu jävlar har jag lagt ribban högt. Sen hör man om boråsaren Andreas Lindén och hans superklassiker och blir lite imponerad. Eller ja, mycket imponerad. Men man knotar på bland sina egna utmaningar och tänker inte mer på det.

Förrän Andreas Lindén dyker upp i ens sinnessfär igen. På skidor genom Sverige. Han ska köra Smygehuk-Treriksröset på 10 dagar. Det är 19 mil om dagen. Just nu befinner han sig i trakterna kring Lund förstod jag när jag ringde och snackade med teamet nyss. Vad har han kvar då? Mååånga mil hur som helst. Jag är helt mållös och hoppas så att han lyckas. Det vore verkligen så himla häftigt.

3 kommentarer:

  1. fy fasen vad coolt. men jag undrar: hur åker man då? genom ödemark? för det är ju svårt med spåren liksom... annat med cykel - det finns ju vägar!

    SvaraRadera
  2. det undrar jag också! jag ska ta reda på allt jag kan om den här snubben och hans resa när han passerar genom Halland, för jag är sjukt nyfiken! tror dock att han ska följa skåneleden och sen hallandsleden när den ansluter. men det är ju inte precis spårat. fast jag gissar att han skejtar.

    SvaraRadera
  3. Hjälp vad långt.. Mina egna långpass verkar ju som ingenting ;P Hoppas han inte får skavsår bara, var inte skönt med det idag och med 19 mil/dag kan det då bli rätt tufft gissar jag ;) Är dock mäkta imponerad!!

    SvaraRadera