fredag 17 december 2010

I väntan på mr Frisk

Oj vad det blir konstigt när man är sjuk. Är man van att träna minst fem dagar i veckan blir det alldeles fasligt mycket tid över när man inte kan träna. Vad gör folk som inte tränar med all den där tiden?

Två andra saker jag kan konstatera efter tre dagars superförkylning:

1. Man kan ju tro att när man gör av med mindre energi ska man bli mindre hungrig. Så funkar inte jag. Jag äter som en häst när jag är sjuk.

2. Jag blir en äcklig, otvättad slusk när jag är sjuk. Och det beror inte på att jag är sängliggande och inte orkar tvätta mig, utan på att jag glömmer bort att duscha. Hur ska man komma ihåg att duscha när man inte tränar?

Jag jobbar hur som helst hårt på att bli frisk. Halsontet kom och gick i tisdags och är numera helt borta, men det blir ingen konditionsträning förrän tidigast i morgon.

5 kommentarer:

 1. Klokt av dig av vila lite extra! Min sambo brukar säga till mig;bättre vila en dag extra och sen unna träna livet ut =) Jag blir också som du, när man inte får endorfiner från träning så är det som att kroppen (jag) behöver något annan rus och då brukar socker ligga nära till hands, illa illa ;P

  SvaraRadera
 2. Följ mitt råd som ALLTID funkar för mig: Ta på dig massor av kläder så att du svettas ordentligt. Bedriv sedan tiden med att dricka minst en halvliter vatten i timman. Då kommer du att vara helt frisk i morgon :)

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna för att du är frisk snart! Jag har också problem med duschandet när jag inte tränar. Det känns liksom onödigt.

  SvaraRadera
 4. Känner helt igen mig i dina beskrivningar. Ställer mig dock även frågan VARFÖR duscha när man inte tränat? ;-) Krya på dig sötnos!

  SvaraRadera
 5. Malin: Ja men så måste det ju vara! Får man inte sina kickar av träning så måste man ju få det nån annanstans ifrån. Och då är det lätt att kasta sig in i sockerträsket. :/

  John: Nästan precis vad jag gjorde! Bäddade ner mig under alla filtar jag hittade och tyckte lite synd om mig själv. Fast det där med vattnet missade jag. Ska testa det nästa gång, så kanske tillfrisknandet går fortare. :)

  Sofie: Haha, skönt att höra att jag inte är ensam!

  Ingmarie: Den där frågan ställde jag också till min sambo, han bara muttrade... ;P

  SvaraRadera