tisdag 28 december 2010

264 mil skidor!

Häromdagen satt jag och klickade lite i min träningsdagbok för året och konstaterade nöjt att jag åkt runt femtio mil skidor (det vill säga både på asfalt och snö) under hösten och vintern. Det är nämligen ganska många fler mil än förra året, och med tanke på att december 2010 bjudit på fler sjukdagar och annat strul än förra årets december så är jag riktigt nöjd.

Men det finns ju alltid de som är värre. Som superveteranen Evald Karlsson från mina hemtrakter. Han ska åka sitt femtionde Vasalopp i mars, och hittills i år har han åkt 54 mil på snö och 210 mil på asfalt. Det är ju helt galet!! Jag vill också vara pensionär.

Efter juldagsskidåkning på nytt spår. Bakhalt och jävligt, men jag hade i alla fall en ny superfin skidjacka!

3 kommentarer:

 1. Hej! Har en fråga ang regg av träningen.. Funderar på att börja regga träningen på datorn (anv i dagsläget endast träningsdagbok i pappersformat ;)). Precis som dig så kör jag inte enbart löpning, utan skidor, cykel osv.. tänkte höra vad du tycker om jogg.se? Är det bra, eller är funbeat bättre? En fråga till; kan man välja att den träningen man reggar endast visas för mig själv?
  Många frågor hoppas du orkar svara ;P

  SvaraRadera
 2. Du är så duktig och inspirerande Therese! Jag måste också ta mig ut. Det har blivit en dålig skidsäsong för min del så här långt. Tack för din kommentar och God Fortsättning! :)

  SvaraRadera
 3. Malin: Jag gillar jogg.se eftersom jag är mest intresserad av att få summeringar av löpningen och skidåkningen, och det är enkelt och överskådligt på den sajten. Men ibland kan jag sakna alla tjusiga diagram som man kunde få på funbeat. På jogg hamnar all alternativträning (dvs allt som inte är löpning, skidåkning, cykling eller simning) i "övrigt", men på funbeat kan man regga precis det man gjort och så hamnar det som en egen post i diagrammen. Så man kan alltså se exakt hur mkt yoga man tränat etc. Men om jag ska välja så gillar jag jogg bäst, det är lite enklare och mindre "fluffigt". På funbeat är det lite för mycket av allt, jogg är rent och snyggt. Och visst kan man välja att bara visa träningen för sig själv! Det går på båda sajterna.

  Åsa: Tack! Det verkar ju som att vi (ta i trä) får en lång och härlig skidsäsong, så du har ju all tid i världen. :) God fortsättning till dig också!

  SvaraRadera