torsdag 25 november 2010

Stavlöpningen som försvann

Den här dagen alltså. Inget har gått som jag hade tänkt. Yogamattan ligger oanvänd på golvet, löparskorna står i hallen och undrar var jag blev av, och stavarna står i ett hörn och längtar ut. Det var ju stavlöpning följt av en halvtimmes balans och stretch som var planen!

Men jag lever, även om det är knappt. Jag gillar inte när saker inte går som jag hade tänkt. Men idag var det verkligen bara att dra det djupa andetaget och gilla läget. En krånglande bil ställde hela min plan på huvudet, och det var ju ärligt talat ingenting jag kunde göra något åt.

Istället ägnade jag kvällen åt att ruinera mig på skidutrustning. Om en vecka (när min storlek kommit) är jag ägare till ett par pjäxor som är dubbelt så dyra som alla andra fotbeklädnader jag någonsin köpt, men de satt som moln på fötterna och det faktum att det inte var någon så kallad motionärsmodell utan riktiga racerprylar gjorde att jag inte kunde motstå köpet. Jag kommer att bli såååå snabb!

Alpina RCL - mina nya vänner i spåret!

4 kommentarer:

 1. Det är ju inte alls kul när det inte blir som man tänkt sig... Men du, det kommer en dag imorgon och den blir med all säkerhet en riktig toppendag! (snygga pjux!)

  SvaraRadera
 2. Hoppas den här dagen blir bättre! Supersnygga dojjer :)

  SvaraRadera
 3. Sara: Hehe, jag hoppas på att de är det också. :) Som en skidåkarvän sa, har man proffsgrejer är det bara sig själv man kan skylla på sen när det går dåligt...

  John och Karin: Vet ni, det blev den! Verkligen en superfredag! :D

  SvaraRadera