fredag 12 november 2010

När kommer nervositeten?

Det är visst så att jag är usel på att följa mina planer. Tanken var att jag inte skulle träna något efter i tisdags när jag sprang några kilometer ihop med Johan, jag tänkte ju vila mig i form inför i morgon. Men sen kom jag ju på att det var stavlöpning med klubben igår och då tänkte jag att jag kan ju ta det lite lugnt och verkligen tänka på att använda armarna mer än benen. No shit.

Så nu sitter jag här, femtielva backar med sprättsteg senare och undrar vad som hände. Jag har förbannat ont i rumpan, och jag kan bara tänka mig hur träningsvärken kommer ha utvecklat sig till klockan 6 i morgon bitti. Nåväl, det är väl bara att tugga i sig att man är en idiot.

För övrigt har jag inte förberett någonting inför i morgon. Förutom att köpa lite Enervit. Jag vet inte vad jag ska ha för kläder (eller hur många olika tröjor jag behöver), jag har inte bestämt mig för vilka sovpryttlar jag ska ta med mig till klubbstugan där vi kommer hänga mellan intervallerna och jag känner mig i största allmänhet alldeles för lugn för att det ska vara normalt. Jag borde vara uppstissad och sur!

Men jag har bestämt att jag inte kommer springa alla åtta milen. Jag kommer springa när det är mörkt och rulla i dagsljus, så det blir tre pass på rullskidorna och fem mil med löparskorna. Tror det blir fin balans.

En glad löpare från i vintras. Hur stor är chansen att jag ser såhär glad ut klockan 3 på morgonen på söndag tro?

2 kommentarer:

 1. Vad roligt att läsa om dig på din blogg. Jag har inte heller förberett mig inför morgondagen, är trött efter en lång arbetsvecka med lite sömn och vila. Jag hade inte tänkt starta på lördag men så blev jag så inspirerad av att vi är ju så många från klubben som tänkt springa så jag tänkte att ja, jag kan ju alltid starta och testa. Har fortfarande problem med min hälsena men tänker ta det lugn och prova mig fram. Går det så går det.

  Ja, vad ska man ha med sig. Jag tar nog med mig min massagebänk som jag kan vila på :-)iaf. Massa kläder, skor, vantar, mössa, keps, reflexväst, mat etc, hrm kommer nog se ut som att man ska flytta till klubblokalen.

  Vi ses snart!

  //Anette

  SvaraRadera
 2. Lycka nu till i helgen!!! Låter som en bra balans mellan att rulla och springa :) Heja heja!!!

  SvaraRadera