tisdag 19 oktober 2010

Två dagar i Paradiset

Jag loggade ut från omvärlden och internetvärlden igår och gled ner i en 32 grader varm saltvattenbassäng. Sen klev jag in i en eukalyptusångbastu och tog vägen via det 14-gradiga kallvattenkaret ner i den nästan kroppstempererade sötvattenpoolen. Och där plaskade jag runt tills det var dags för trerättersmiddag. Natten spenderades i puffigaste och skönaste sängen jag sovit i på länge och sen vaknade jag till qigonginspirerad morgonträning och därefter en spirulinaspäckad frukost. Två lugna yogapass och en sväng på gymmet hann jag med också mellan dagens badpauser.

Och nu sitter jag hemma efter ett gäng kesopannkakor och känner mig som en ny människa. Alla borde få ta en paus från livet emellanåt och kliva in i en luddig spavärld. Nu kan jag ta tag i vardagen igen med massa ny kraft och lust.

Havet utanför fönstret en stormig måndageftermiddag. Jag var glad att det inte var där jag skulle bada...

Och på gymmet hade de Powerplate! Men ingen instruktör så jag fick chansa lite på övningar som jag tyckte verkade bra. Det var jobbigt, men roligt!

4 kommentarer:

 1. åh. var är det du har varit någonstans?

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt det lät! Underbart

  SvaraRadera
 3. Det är ju inte utan att man blir rejält avundsjuk när man läser ditt inlägg. Jag tror jag skall duscha 5 minuter längre ikväll :).

  SvaraRadera
 4. Sara: Varbergs kurort. Rekommenderas verkligen!

  Karin: Det var det också! :)

  John: Hehe, du kanske skulle testa att duscha omväxlande iskallt och varmt också, så du får den där uppfriskande spakänslan...?

  SvaraRadera