tisdag 23 mars 2010

Snygg, smal och lyckad?

Men alltså. Varför tränar jag? För att det är så förtvivlat roligt? För att jag gillar utmaningar? För att jag gillar att pressa mig själv och se hur långt jag kan nå?

Eller kanske för att bli snygg, smal och framgångsrik?

Fan heller.

Vart jag än vänder mig just nu så snubblar jag över beach 2010. Vad är dealen?

Jag tränar inte för att bli snygg. Det får man på köpet, som en schysst liten extra effekt liksom. Men om vi nu ändå ska prata om utseende - jag känner mig som allra vackrast efter ett riktigt skönt långpass. När jag tömt kroppen på energi, när jag känner mig stolt, glad och nöjd med något jag gjort. Då syns det på mig att jag gjort nåt jag älskar, och att jag njutit av det.

Sen råkar det väl vara så att för att någon annan ska tycka att jag är attraktiv just vid den tidpunkten så måste denna någon gilla rödsprängda ögon, lite pluffsiga kinder (av nån anledning blir jag lite svullen av långpass) och ett något förvirrat och bortkommet leende. Och om nån gör det så fine, jag känner mig hur som helst vacker då. Och det räcker för mig. Jag behöver ingen beach 2010-satsning.

5 kommentarer:

 1. I agree!

  http://mirandasminut.se/beach-2010

  SvaraRadera
 2. Inte jag heller, vi är redan snygga eller hur! Jag har svårt för beach utamingen 2010, vad är meningen med det? Träna för att må bra istället och inte får något jävla ideal.

  SvaraRadera
 3. Jag tränar för beach 2010. Och sedan tränar jag för oktober 2010. Och sedan för vintersäsongen 2010. Sådetså. ;)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar målformuleringar... Så jag kan se Beach 2010 som ett mål. Och så länge man satsar och gör det för att man gillar att träna så känns det helt fine...

  SvaraRadera
 5. Miranda och Anna: Skönt att jag inte är ensam. :)

  Sara: :) Jag vet. Och egentligen får man ju ha vilka anledningar som helst att träna, bara man gör det och bara man tycker det är roligt. Och jag hoppas att du får tio riktigt grymma veckor. :)

  Anna: Visst är det bra med mål, men för mig känns beach 2010 som ett inte helt upplyftande och uppbyggligt mål. Träna för att se snygg ut inför andra på stranden, så tolkar jag det. Och det gillar jag inte, att göra något delvis för andras skull. Men sen kan förstås alla som satsar på beach 2010 ha helt andra uppfattningar om vad beach 2010 betyder för dem, och folk får förstås göra precis som de vill. :)

  SvaraRadera