tisdag 2 mars 2010

18481

Åksugna skidor!

Mitt startnummer i Vasaloppet är ett palindrom. Jag tror att det är ett bra tecken. Vet inte riktigt varför, men det känns liksom bra. 18481. Med det numret kan ni hålla koll på mig! På Vasaloppet.se står det massa om hur man gör om man vill följa med sms, men annars uppdaterar de väl med tider på hemsidan också.

Just nu sitter jag och plirar ut genom fönstret på den tjusiga solen och undrar vad den har gjort med min snö på spåren i Simlångsdalen. Om nån timme ska nämligen sista skidpasset genomföras. Sista. Fatta. Helt sjukt. Jag ska köra hårt i en och en halv timme, sen är det återhämtning och uppladdning som gäller resten av veckan. Och lite yoga och promenader för att hålla kroppen igång.

Och vem är det som har släppt in alla de där fjärilarna i min mage?!

6 kommentarer:

 1. Jag ska hålla alla tummar jag kan för dig på söndag och ha koll på dig via vasaloppet.se Är helt övertygad om att det kommer att gå strålande! Lycka till med sista åket.

  SvaraRadera
 2. Tack för fina ord på min blogg. Det kommer att gå SÅ bra för dig till helgen. Jag känner det på mig. Jag ser fram emot att duka fram en riktig Vasaloppsfrukost och bänka mig i soffan för att följa alla mina idoler som fixar att köra et lopp på 9 mil. Du är grym och stark! glöm aldrig det.

  SvaraRadera
 3. Kommer definitivt att hålla koll på dig! Verkar som ett riktigt super-nummer. Tror du att du kommer att ha ett lika nypistat spår? :)

  SvaraRadera
 4. Lycka till! Jag vet att det kommer att ga bra. Du ar bara sa himla grym!
  Jennie

  SvaraRadera
 5. Ulrika: Tack för tummar och pepp! Det värmer!

  Åsa: Åh, tack! Jag ska ha "jag är grym och stark" som ett av mina mantran som jag ska tänka på i uppförsbackarna. :)

  Johanna: Tack!

  Sofie: Haha, ja det är väl det minsta man kan begära..?

  Jennie: Åh, tack snälla! :)

  SvaraRadera