torsdag 14 januari 2010

En glad bronsmedaljör!


Bild lånad från akulla.se, tyvärr föreställer den inte gårdagens lopp

Igår gjorde jag tävlingsdebut i skidspåren. Den officiella tiden är ännu inte klar, men jag kom i mål som glad trea. Av tre startande i D21-klassen... Men för tusan, jag körde ett rätt okej lopp, 5,6k på nånstans runt 25-28 minuter, jag hade underbart glid och okej fäste och rusade förbi ett par killar i H16-klassen i saxbacken och jag ramlade inte en enda gång. Enda lilla irritationsmomentet var väl att jag kunde köra två varv till efter loppet utan att känna mig trött, och jag var sugen på ett tredje. Jag har verkligen ingen aning om hur hårt jag orkar köra utan att avlida halvvägs. Hade säkert kunnat fortsätta några varv till, och det betyder ju att jag inte använde alla mina krafter i loppet. Men det är väl sånt man lär sig.

Jag har hursomhelst fått blodad tand, så jag kör deltävling två i den så kallade Hallands tour de ski den 27 januari, och den avslutande jaktstarten den 17 februari. Kommer bli grymt kul!

UPDATERING: När resultaten publicerats till slut visade det sig att jag åkte på 25.06! Jag är en sån skiddrottning!

6 kommentarer:

 1. coolt med en bronspeng såhär i premiärloppet! och jaktstart och tour de ski låter också proffsigt. och nu ska du på träningsläger. ja jag säger då det. tänker du köra uppför skidbacken i orsa också?

  SvaraRadera
 2. Grattis till tävlingspremiären, det var bra gjort! :) Min premiär blir ikväll.. pust!

  SvaraRadera
 3. Bra gjort! Skönt att ha premiärloppet avklarat va?

  SvaraRadera
 4. Härligt att premiären var en bra upplevelse. Kör hårt!

  SvaraRadera
 5. Pepp pepp pepp, fyffan vad grym du är - kraam!

  SvaraRadera
 6. Du är ju som gjord för dethär med skidor! Grattis!

  SvaraRadera