måndag 19 oktober 2009

Tricepsdöden

När jag blir frisk ska jag bege mig till gymmet och kräva att de investerar i en stakergometer. Varje gång jag åker rullskidor förbannar jag mina triceps och önskar att de ska växa till sig helt magiskt över natten, eller åtminstone ta till sig något av all träning. Men icke. Och så trodde jag att jag skulle behöva slita med gummiband och ribbstolar eller nåt, ända till jag såg värsta lyxmaskinen på Åsa Ernholms blogg. Kolla bara! Ge mig!

5 kommentarer:

 1. Har ditt gym någon maskin där man kan koppla in två Cable cross hantag sida vid sida så borde det fungera bra eller som du skriver i inlägget gummiband och ribbisar. Är du i Sthlm något så kan vi köra ett pass i supermaskinen. :)

  Hoppas att du får en bra dag!

  SvaraRadera
 2. I know, jag har spanat in och hoppas på ett eller hundra Åsa-pass i vinter! :)

  SvaraRadera
 3. Tänkte också föreslå cable cross handtag (som de tydligen heter). Men kräv dundermaskinen!

  SvaraRadera
 4. Rita några fina plakat och sittstrejka utanför gymmet tills de köper en sådan maskin!

  SvaraRadera
 5. Fräsig maskin! Liksom som en roddmaskin fast på väggen. Man kanske kan lägga sig på magen på roddmaskinen till de investerar i en riktig en. :)
  Men lite mer seriöst, jag kör gummiband över chins-stången. Funkar helt ok. Fast mest så stakar jag långa rundor på rullskidorna...lättare att få med magen i rörelsen då. Jag är inget proffs alls, ska köra min första Vasa nu 2010, men det var mina 5 öre i ärendet. Hej hopp!

  SvaraRadera