söndag 18 oktober 2009

Gnällgnäll

I brist på andra att gnälla för så får bloggen vara mitt plank: Jag hatar att vara småsjuk! Varför kan inte jag bli gå och dö-sjuk i två dagar och sen är det över? Nä, istället ska jag bli pyttesjuk på det där störiga viset när det gör ont i halsen, nacken, ögonen, näsan och öronen, men det är inte tillräckligt jobbigt för att jag ska ligga däckad och vilja dö. Istället är jag pigg i huvudet och vill hitta på massa saker, men jag orkar inte. Framför allt vill jag springa. Låååååångt. Läser hos Snorkkis om hennes långpass där första milen var sjukt jobbig, och borde egentligen tycka att det är rätt skönt att jag inte var ute på ett likadant pass. Men nej, jag tycker det verkar härligt. Läser hos Träningsglädje om hennes apjobbiga morgonlöppass och blir avundsjuk och vill också. Men jag får inte. Skitförkylning.

5 kommentarer:

 1. Håller med dig, det är trist att vara sådär långdraget småsjuk! Jag var det precis för ett tag sedan... Men rätt som det är så är du frisk igen. Och då är det dubbelt så roligt att träna igen!
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Håll uuuut, den är snart över! Kram! :)

  SvaraRadera
 3. Håller med, jävla skitförkylning!

  SvaraRadera
 4. Håller helt och hållet med! Att ligga i sängen hur sjuk som helst i ett par dagar är mycket bättre än att gå och snörvla och hosta lite i veckor i sträck! Hoppas du blir bättre snart!

  SvaraRadera
 5. Vad gulliga ni är! Roligt med snälla, peppande kommentarer när jag ligger här och snörvlar. :D

  SvaraRadera