fredag 16 oktober 2009

Skitdag och skitliv

Vi fick inte lägenheten. Och jag har ont i halsen så även om jag vill springa långpass idag så ska jag nog låta bli.

Och så funderar jag över influensavaccineringen. Nu går folk och blir sjuka av vaccinet. Strålande bra. Jag som gått och oroat mig lite över den där pyttelilla grejen om att man skulle få lite mer ont i armen av svininfluensavaccinet jämfört med sprutan mot den "vanliga" influensan. Jag fick nämligen asont förrförra året när jobbet bekostade influensavaccin för att vi inte skulle bli helt utan reportrar under några veckor den vintern. Armen blev helt lam och jag trodde det var något fel på mig. Och nu ska jag alltså få ännu ondare. Och så ska jag bli sjuk också. Jävla vaccin. Jävla influensa. Jag vill ju inte riskera att bli dödssjuk sen när toppen kommer i februari, så jag kanske ligger däckad under sista veckorna innan Vasan, så det känns inte som ett alternativ att inte ta sprutorna. Eller tänker jag fel nu?

3 kommentarer:

 1. Nej!! Sådär kan det inte bli! Jag ska vaccineras på fredag (om en vecka) och natten mellan lördag och söndag SKA jag har mitt rosabandetpass. Jag KAN och FÅR inte bli sjuk eller få ont i nån arm!!

  Så synd att ni inte fick lägenheten.. Jag vet precis hur det där är.. Bra att ta nya tag!

  SvaraRadera
 2. Klart att det kan vara ett alternativ att inte ta vaccinet, men vad är det för sjukdom man får av själva vaccinet då? Hänger inte riktigt med i nyheterna nu för tiden känner jag...

  SvaraRadera
 3. Jag ska inte ta vaccinet. Jag vet ju inte vad det innebär att ta det men jag vet vad det innebär att inte ta det. Dessutom tycker jag inte att jag ligger i riskgruppen att gå hädan om jag skulle drabbas. Jag är ung och stark och vill inte pumpa in vaccin.

  SvaraRadera