fredag 16 oktober 2009

Liksom, hiss?

Haha, apropå Snorkkis inlägg om vardagsmotion: Igår  klev jag in genom Johans port några sekunder efter nån annan snubbe. Han stod långt där inne och höll upp en dörr och tittade på mig. Jag log och sa hej och började gå uppför trappan. Och han tittade tillbaka, förvånat. Jag rodnade lite, tänkte shit, vad skulle jag hälsa på honom för, han tittade säkert på någon annan. Men så, när jag kom upp på nästa våningen insåg jag att han nog inte stod där i dunklet och väntade sådär i största allmänhet, och att förvåningen i hans blick nog inte kom sig av att jag hälsade och var artig, utan av att jag inte registrerade hans fina gest. För det var ju en hissdörr han höll upp, och förmodligen väntade han in mig av ren snällhet. Och jag fattade ingenting utan log fånigt och sa hej. Men liksom, hiss? När man bor i ett hus med bara typ fyra våningar? Jag kan inte komma ihåg när jag åkte hiss senast.

3 kommentarer:

  1. Åh, du energiknippe! Lova att du aldrig blir en sån där latmask till ultris!

    SvaraRadera
  2. haha, jodå, jag tänker visst bli en lat ultris! Om man nu kan räknas som lat om man ägnar sig åt att springa i ett dygn typ. :P

    SvaraRadera
  3. Shit! Gå uppför en trappa... Nej du... Men springa 5 mil! Jepp! Skämt åsido, att inte ta hissen gör nog ganska mycket för det generella välbefinnandet.

    SvaraRadera