lördag 5 september 2009

Rullskidshimlen!


Jag testar skidskor och stavar. Wasaskidorna måste monteras så det blir inget köp idag. Men imorn! Jag känner hur skidpeppen återvänder!

4 kommentarer:

  1. Vilken härlig blogg! O spännande att förebereda sig inför Wasan. En dröm jag också har att genomföra, trist att de e så lite snö i Skåne bara...

    SvaraRadera
  2. Kul! Själv kör jag på Swenor Finstep fast jag har inte rullat på snart ett år tror jag. Blir lite sugen nu när jag läser din blogg så jag får försöka rulla lite i veckan som kommer!

    SvaraRadera
  3. Oj shit, vilken vändning, trodde du skulle göra raka motsatsen jag men där ser man. Good for you! :)

    SvaraRadera
  4. @Amelie: Tack! Ja det där med snöbristen är ju lite knepig här i söder...men andra klarar det ju så då kan det nog gå för oss också! :)

    @Johan: Ska bli intressant att se hur Elpexarna beter sig. Har åkt på Swenor fibreglass förut, och de har ju spann, vilket inte Wasorna har. Men det ska tydligen inte ha så stor betydelse har jag förstått. :)

    @Mikaela: Ja jag trodde nog det själv också. :) Men har jag gett mig fan på att göra nåt så ska det mkt till för att jag inte ska genomföra det. Och jag är ju redan anmäld... Ska bli riktigt roligt att komma igång med åkandet igen, nu ska jag se till att lära mig på riktigt och inte börja gnälla för att det är läskigt. :) Och du inspirerar ju otroligt mkt för övrigt, jag är grymt imponerad av hur målmedveten du är och hur mkt tid du lägger ner på skidandet!

    SvaraRadera