tisdag 15 september 2009

Maraton nästa?


Filosoferade lite med en kompis om vad som ska få mig ur den här håglösheten. "Ett nytt lopp att sikta på kanske?" sa hon. Och när jag kommer hem ligger det en inbjudan till Stockholm marathon 2010 på hallmattan. Ska jag se det som en utmaning?

11 kommentarer:

  1. Klart du ska! Jag ska anmäla mig så fort jag får lön.. Hoppas det inte är försent bara! Folk verkar ju ha väldigt bråttom att anmäla sig nuförtiden (och i många fall sedan inte springa)

    SvaraRadera
  2. wiii! KLART DU SKA! :) (finns ju fler maror än sthlm iof...)

    SvaraRadera
  3. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, gör det111

    SvaraRadera
  4. Inget snack om saken - det är ett tecken!

    SvaraRadera
  5. Klart du ska! Bara att anmäla sig, du har ju klarat halva distansen utan problem och det är ju faktiskt 8månader kvar och då hinner man träna :) (vilket jag räknar med att göra, för jag har tydligen anmält mig tillsthlm marathon i ett svagt ögonblick ;)

    SvaraRadera
  6. Självklart ska du vara med! Det är en folkfest utan dess like och ser man krasst på det så sprang du halvan på drygt 2 timmar för några dagar sedan. Springer du första halvan av maran på samma tid så kan du gå resten av vägen in i mål om du vill. Fast det vill man ju inte såklart!
    See you in Stockholm!

    SvaraRadera
  7. självklart ska du göra det:-) Jag har tänkt springa 2 lopp nästa vår/sommar. Vårruset på 5k och stadsloppet på 10k. Inte alls i samma nivå dom du, men en bit på vägen iaf hihi:-)

    SvaraRadera
  8. Vilken total enighet! :D Det får nog bli en mara nästa år, men om det blir Stockholm eller nån annan får jag se. :)

    Och Melanie, kul med dina lopp! Det kommer nog gå helt strålande. :)

    SvaraRadera
  9. Ja det är lite roligt, jag har ju aldrig sprungit ngt lopp förut och det fanns inte i min värld för bara 1 år sedan. Tänk hur det kan bli:)

    SvaraRadera
  10. Klart du ska! Själv springer jag inte nästa år men kommer att vara grymt avis på alla som gör det!!!

    SvaraRadera