lördag 8 augusti 2009

Ååååh vad det ska va svårt att bestämma sig...


(Bild lånad från www.stockholmhalvmarathon.se)

Ända sedan i början av sommaren har jag fnulat på det här med Stockholm halvmarathon. Läste hos Snorkis om vikten av att ha mål att sikta mot. Nu har jag visserligen ett gigantiskt skitstort mål som hägrar i horisonten i form av Vasaloppet, men det är ju på snö. Dessutom får jag ju aldrig arslet ur och fixar egna rullskidor. Känns som att det kommer dröja till jag kan ana att hösten är på väg.

Hur som helst. Jag vill ha ett löparmål! Jag är förstås anmäld till Göteborgsvarvet 2010, men vafaaaan. Det är ju om hundra år! Jag vill ha något att sikta på NU. Och ärligt talat, när jag började fundera på halvmaran i början av sommaren så var det mest lite på skoj. Jag trodde då aldrig att jag skulle komma upp i de distanserna. Men nu känns det inte lika orealistiskt längre.

Så, vad ska jag göra? Springa? Inte springa? Springa något annat?

7 kommentarer:

  1. Jag tycker du ska springa! :) Om inte annat är det ett roligt lopp! Jag sprang det ifjol och velar hit och dit om jag ska springa det i år.. men så insåg jag att anmälningstiden antagligen gått ut.. eller?! Vet du om det går att efteranmäla sej?

    Ps. Gillar din blogg!! /Anki

    SvaraRadera
  2. Jag känner som du att vasan ligger så himla långt fram i tiden, att det lockar med ett mål som ligger närmre i tid helt klart! Så, jag tycker det låter gött med Sthlm maraton, värsta kraftprovet ju! Pepp!

    SvaraRadera
  3. Anki: Kul att du hittat hit! :) Jo, anmälningstiden hade visst gått ut insåg jag också nu. Men vi har en knapp vecka på oss att efteranmäla! :D 14 augusti är sista dagen. Verkar verkligen vara ett grymt roligt lopp! Men jag måste nog fundera ett par varv till. Det är en bit för mig att åka, och jag kommer knappast få med mig någon hejaklack. :(

    Mikaela: Du kanske också ska springa? :) Annars funderar jag också på Hässelbyloppet, 10k genom Hässelby och typ Vällingby eller vad det nu är. Har hört att det ska vara ett fint lopp. 11 oktober är det som gäller isf. :)

    SvaraRadera
  4. Röstar på att springa halv-maran! Jag sprang den förra året, som min första halv-mara; tidigare hade jag sprungit max mil-lopp.

    Och så kan du komma och träffa mig också om du kommer till Stockholm :)

    SvaraRadera
  5. Gah! Det där var ju en helt gaalen idé, jag har typ aldrig sprungit i hela mitt liv, heh...

    SvaraRadera
  6. Mikaela: Du kan stavspringa! :D

    SvaraRadera
  7. Haha, elgehufsa mig igenom Stockholm, det vore en vacker syn det! .D

    SvaraRadera