söndag 30 augusti 2009

Jag springer för barnen!


6-dagars har just börjat i Slottsskogen. Jag är dock inte med, jag springer med ett hyrt chip hur länge eller kort jag vill. På min bana springer jag och en skitsnabb man i rullstol.

4 kommentarer:

  1. Gud så sjukt! När jag satt på vagnen i morse i mitt zoombietillstånd och knappt kunde hålla ögonen öppna och därför stirrade ut genom fönstret fick jag plötsligt syn på en person som var misstänkt lik dig där utanför! Det var på linnéplatsen.. kan det varit du tro? isf åkte vi nog i samma vagn :) Sjukt att jag inte såg det tidigare :)

    SvaraRadera
  2. Nämen! Det kan mycket väl varit jag. Åkte med 6an och var på Linneplatsen strax efter nio. Galet att jag inte såg dig. Det var ju ändå inte precis rusningstrafik och fullt i vagnen :) Hoppas du fick en fin dag och att zombietillståndet släppte!

    SvaraRadera
  3. Kul! Han i rullstol, han är med i 6-dagars va? Tror att det är Peter Ojala (har för mig att han hette så ). Kul att du är där och springer lite i alla fall. Ska verkligen försöka ta mig dit och springa några varv senare i veckan.

    SvaraRadera
  4. @johan: Ja, Peter nåt heter han i alla fall vill hag minnas. :) Och han fick köra på den stora, asfalterade banan tillsammans med mig eftersom det var lite lerigt och trångt på 700-metersbanan. Det var roligt att springa runt, runt där, och träffa KG och gänget. Kände mig nästan som en ultralöpare, eller en ultralöpare in spe i alla fall. Om ett par år så, då hittar man mig i alla fall på 6H-loppen! :)

    Hoppas foten är bra efter vrickningen förresten!

    SvaraRadera