måndag 13 juli 2009

Tennis i morgon

I väntan på att jag ska hitta nåt vettigt sätt att träna tennis antingen i slutet av sommaren eller i höst så får jag väl nöja mig med Swedish open i Båstad. Imorn far jag och min programledarkollega dit och frotterar oss med Robin Söderling och gänget. Hoppas jag nu inte tagit mig vatten över huvudet och friskförklarat mig för tidigt. Svårt att veta när man typ aldrig är sjuk. Jag får dessutom eksem av att bara vara hemma och ha tråkigt.

2 kommentarer:

 1. Åh Robin, fy fan vad sweet!
  Han är ju från Tibro, vilket ligger nära min ursprungsort Hjo, så när han pratar får jag feta fläshbacks från min ungdom! :)

  Hoppas du får superkul! Du jobbar med sportradio?

  SvaraRadera
 2. Tyvärr fick jag ju inte träffa grabben...han rusade förbi snabbt som blixten omgiven av ett litet crew med folk och i bakhasorna hängde en liten svans av autografjägare. Hann knappt se honom före han var borta. :) Roligt hade jag hur som helst ändå!

  Man kan nästan tro att jag jobbar med sport så mkt idrottsgrejer som det blivit på senaste tiden. Men jag jobbar som programledare för ett sommarprogram som åker runt där det händer grejer i länet. Ibland blir det STCC, ibland kristna musikfestivaler. :)

  SvaraRadera