torsdag 9 juli 2009

Ny favoritsport?

Jag är så sjukt sugen på att testa tennis! Sitter och kollar efter kurser i höst, för även om det verkar roligast att köra utomhus på sommaren så kommer jag förmodligen inte hinna med det det här året. Men om ett par månader, då! Så då får det väl bli inomhus, det kan inte hjälpas. Nån som vill hänga på?

5 kommentarer:

 1. jaaaaaaaaaaaaaa!!! jag vill också börja med tennis!! har tänkt på det skitlänge men har ingen att spela med...

  SvaraRadera
 2. Åh, roligt! Satt just och kollade på Söndrums tennisklubb, och de har nybörjarkurser för vuxna (eller hade i alla fall förra säsongen). Jag är så himla peppad!! Sen kan man hänga på dem på sommarkurser också, varje förmiddag i en vecka typ. Ville gå på en sån i år, men det hinns helt enkelt inte med.

  SvaraRadera
 3. jag tror jag har tid i höst också. vet inte riktigt hur jag jobbar och hur många resor till sthlm det blir men jag är superpå! och om du ändrar dig och vill köra någon intensivgrej i sommar så är jag på med det också. hörde från några andra att de körde någon intensiv-veckokurs i lax...nånting, för 200 spänn. kan nog inte bli mycket billigare än så, men jag vet ju inte var det där laxstället ligger så söndrum låter bra!!! :)

  SvaraRadera
 4. Laxvik kanske? Jag ska höra mig för lite, vet att det finns eller har funnits en klubb som heter Laxvik-Påarp tennisklubb. Vore sjukt roligt om vi kunde köra en vecka i typ augusti eller nåt!! :D

  SvaraRadera
 5. Det är jättekul, jag och maken har kört lite utomhis på en bana just där vi bor i Göteborg (lyyyyyx!)!

  SvaraRadera