torsdag 5 april 2012

Glad påsk på er alla glada löpare!

Sista arbetsdagen innan lång, skön påskledighet och jag firar med ett progressivt löppass klädd i påskglada färger. Om jag bara inte hade varit så långsam och seg och sovit bort halva eftermiddagen (efter en sjukt orolig natt då jag drömde om krig och elände och en i vanlig ordning okristligt tidig morgon så hade jag en märkbar sömnskuld) så hade jag kommit iväg tidigare, och då hade jag hunnit med Saras eminenta Jävligt jobbiga påskhelg också. Men allt blir inte alltid som man tänkt sig, och jag är riktigt nöjd och glad över att ha fått andas lite frisk luft och rusat runt bland de nyvakna träden i fyrtiofem minuter.

Jag tror för övrigt att den här helgen kommer bli underbar. Påsken är nog min favorithelg. Lång, vårig och ljus. Magiskt!

6 kommentarer:

 1. Heja påsken! Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Glad påsk på dig också!

  SvaraRadera
 3. Glad löparpåsk! Håller tummarna för bra springväder hos dig. (Kanske måste censurera min blogg till efter påsk, för jag njuter för fullt av vårvintern här i norr...) Förresten, vilka sjukt snygga löparskor du har, härligt våriga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de fina! Det är ett par Asics Skyspeed, typ samma som DS Trainer fast utan pronationsstöd, och hälen är hel och inte delad sådär konstigt som Trainern blev från och med den blåa versionen för ett par år sen. Supersköna och bra att springa med är de!

   Radera