fredag 2 mars 2012

Ännu en kunglighet i spåret

När nu kronprins Frederik av Danmark bestämt sig för att kasta sig ut i Vasaloppsspåret så kan tydligen inte vår egen prins vara sämre. I detta nu åker Carl-Philip omkring och skejtar nånstans mellan Oxberg och Mora. Ryktet bland åkarna i spåret gör också gällande att den unge herrn tänker spänna på sig skidorna även på söndag och ta sig hela vägen mellan Transtrand och Mora. Vi får väl se hur det blir med det.


Skärmklipp från vasaloppet.se

För övrigt har jag nästan kramp av nervositet just nu. Jag har hört att det kommer bli ett blixtsnabbt lopp för eliten, men samtidigt säger väder-Pia på SVT att det kommer bli dagsmeja för oss lite långsammare åkare. Jag hatar dagsmeja. Och hur sjutton vaccinerar man sig mot att glömma bort att packa ner viktiga saker? Trots ett i det närmaste ceremoniellt packningsförfarande igår så är jag övertygad om att jag har missat nåt.

Hjälp!

3 kommentarer:

 1. Börjar bli trångt med kungligheter i spåret nu. Skulle ju fint att köra in i/över någon av dem och bryta en stav/skida eller orsaka en snyggt blåmärke. Snacka om historier för barnbarnen liksom. :)

  Ja fy vad nervöst det börjar bli nu. Valla för -17 och isränna samt nollgradigt och dagsmeja. Man kan ju få ångest för mindre. :) Men jag är säker på att du har fått med dig allt, och håller tummarna för att du får en riktigt bra och snabb resa hela vägen till Mora! Stort lycka till!

  SvaraRadera
 2. Men det startnumret har ju någon Martin Mattiasson ifrån Uddevalla...?

  SvaraRadera
 3. Oj... Trög jag är.. stod ju skejtvasan!

  Lycka till nu! Jag följer dig på appen:) you rock!

  SvaraRadera