torsdag 26 maj 2011

Snart färdigladdad!!

Nu är det slut med tramset! Här maratonladdas det för fullt. Jag ägnar mig dock inte åt några carboloadexperiment, det gick alldeles utmärkt utan på Vasaloppet och då går det nog bra den här gången också. Jag äter inte heller mängder av pasta eller annan bulkig kolhydratsmat. Jag kan inte riktigt förstå vad det ska göra för gott. Jag äter som vanligt, kanske någon sillbit eller banan extra, och litar på att jag samlar på mig lite mer energi än annars eftersom jag tränar såpass lite under veckan.

I eftermiddag springer jag tre snälla kilometrar för att hålla igång benen, sen yogar jag loss lite spänningar och avslutar det hela med en lång bastu. Imorn blir det vila och tågresa upp till Stockholm tillsammans med Christopher McDougalls Born to run som jag sparat på tills nu.

För övrigt gillar jag väderprognosen just nu. Växlande, 13 grader och inget regn. Kan nästan inte bli bättre.

Om du vill få syn på mig ute på banan på lördag så får jag väl ta och avslöja hur snabbt jag ska springa så du vet när du kan vänta mig. Under hela våren har jag tränat för att springa maran på fyra timmar. Kändes alldeles för kaxigt till en början, och jag tänkte lite blygsamt att nä, 4.30 får räcka som mål. Men nä, för tusan. Jag har tränat bra, jag kan springa på fyra timmar. Bannemig.

Så här ser jag ut på lördag! Fantastiska Gococo-strumpor, favorit-Asicsen och klubblinne.

4 kommentarer:

 1. Du ser snabb ut! Och med en kropp som gjord för att springa maran på 4 timmar!=)
  Bra att du har tramsat färdigt (även om det är skönt att höra att jag inte är den enda som ibland nojar över fånigheter...) så du kan fokusera på uppladdningen!
  Lycka till i Stockholm! Du kommer vara grym!=)

  SvaraRadera
 2. Bra Therese! Way to go! Heja heja!

  SvaraRadera
 3. Du laddar helt rätt! Blir helt matt av alla dessa olika mat- och dricka-laddningar....
  Trevlig resa!Hoppas vi ses! KRAM

  SvaraRadera
 4. Lycka nu till med laddning och lopp! Jag tror på 4 timmar lätt!

  SvaraRadera