tisdag 8 mars 2011

Varvet all over again

I år hade jag lovat mig själv att njuta av min prestation i Vasaloppet och inte hetsa mig själv med nya utmaningar och mål direkt efteråt. Jag skulle ta en lugn vecka med alternativträning och sedan sparka igång maratonträningen så smått.

Men jag vore inte jag om jag lät bli att hoppa på en utmaning när den serveras på silverfat.

"Vill du springa Göteborgsvarvet och blogga om det på Sveriges Radios webb?"

Vad säger man?

Så nu har jag en startplats i Göteborgsvarvet trots allt. Jag som var kräksur efter förra årets Varv och inte ville springa en meter till längs den där blå linjen på Göteborgs gator.

Årets lopp är dessutom bara en vecka innan Stockholm marathon. Jag tänker att jag ska se Varvet som ett sista långpass innan maran, och inte hetsa. Men det är lätt att tänka och svårare att genomföra. Särskilt eftersom jag inte kommer vara ensam om att blogga om mitt Varv på Sveriges Radios webb. Vi kommer att vara ett gäng, och jag kommer inte kunna låta bli att tänka att jag ska vara SR:s bästa Varvetlöpare.

Strax innan målgång på Varvet 2010.

4 kommentarer:

 1. Kul grej! Klart du inte kan tacka nej till en sån sak.

  SvaraRadera
 2. Som sagt var; Grattis än en gång! Och grattis till det här fina uppdraget. vad roligt!

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du skall blogga om GV!! Och ännu roligare att du kommer att deltaga. Om du klarar springa både GV och SM så skall jag göra det också nästa år :)

  SvaraRadera
 4. Ulrika: Nä precis! :)

  Ingmarie: Tack! :)

  John: Hehe...klarar jag så klarar du liksom? :) Jag är lite orolig för det där med två lopp så nära varann, men vi får väl se hur det går.

  SvaraRadera