söndag 6 mars 2011

Jodå. Jag har kommit i mål.

Strålande sol, nio vackra mil och - taskigt glid tyvärr. Men jag kom i mål. Hela historien får du imorn. Tack för hejaropen och alla tankar som skickats till mig idag!

5 kommentarer:

 1. Grattis! Härligt kämpat! Vi hade proffsvallade skidor men ändå halvtaskigt glid efter ett par timmar. Det är ju ganska stor skillnad på nyfrästa spår och totalt uppåkta spår...

  SvaraRadera
 2. Grymt bra jobbat!! Blir spännande att se hur du kunde ha så dåligt glid? Själv berodde det ju på mitt dåliga belag under så jag har nu bytt skidorna!

  SvaraRadera
 3. Grattis Therese!! Väntar med spänning på hela berättelsen! :)

  SvaraRadera
 4. Annika: Det var många som hade problem med glidet verkar det som. Och grattis själv! Du gjorde ju ett grymt bra lopp!

  Håkan: Mitt dåliga glid berodde nog på en kombination av fel val av glidvalla (eller snarare att när det blev varmare än beräknat så funkade inte den valla jag valt...) och att när min VR45a slets bort efter halva loppet så kom en mjukare fästvalla fram som liksom högg i snön. Så analyserar jag det hela i alla fall. Men sen är det ofrånkomligt att skidorna slits och blir vita och att glidet påverkas när man kör så långa lopp.

  John: Tack!

  Sofie: Tack!

  SvaraRadera