fredag 25 februari 2011

Halt och lytt

Man är aldrig så medveten om att man har en fot som när man har en blåsa under den. Jo just det, precis där, under trampdynan. Det var visst ingen bra idé att springa progressivt tempopass på löpband med inläggen i snabbspringarskorna för första gången nånsin. Jag har haft de dära inläggen sedan i november, men bara använt dem i mina DS trainers. Har gått hur bra som helst. Men nu fick jag alltså för mig att trycka ner dem i de orangea Type A3-snabbisarna, och då jävlar blev det gnäll och gnöl från trampdynorna. Jag tänkte inte så mycket på det under passet, men idag har jag fått halta. Surt. Ska det verkligen vara såhär?!

2 kommentarer:

 1. Saucony verkar vara en sko som många löpare tycker om. Tror det blir att utöka skoparken lite framöver. Newtons kommer ju till Löplabbet också, och sen har vi de där gula DS Trainer... Det blir dyrt i år :).

  Hur var det med dina fötter och pelotterresan Therese? Jag har fått så jäkla ont i min högra fot. Jag kan inte stödja på den normalt utan få gå på utsidan av foten.

  Det gör ont mitt under foten och strålar uppåt. Kan det vara muskler eller rent av sprickor?

  SvaraRadera
 2. John: Haha...själv har jag spanat på tjejvarianten av årets DS trainers, de är jättefina och jag blir sugen på ett par trots att jag köpte förra årets i höstas. :) Och Newtons är jag jättenyfiken på!

  Pelottresan slutade ju i formgjutna inlägg, så det är vad jag använder nu. Både till vardags och när jag springer. Jag tror att de hjälper, jag har i alla fall inte fått ont igen.

  Känner igen ditt onda litegrann från när jag skolade om mig till framfotslöpare. Jag spände foten alldeles för mkt, och fick ont liksom under trampdynan och även i hålfoten. Jag inbillade mig att det var någon slags överansträngning. Men för min del fick jag aldrig särskilt jätteont, det gick över när jag försökte få till en mer avslappnad löpteknik. Om du har jätteont tycker jag att du borde kolla upp det.

  SvaraRadera