onsdag 9 februari 2011

14 mil and counting!

Allra längst ner på Hällbyspåret. Därefter väntade en nedrans massa uppförsbackar, och många av dem ska åkas ett par gånger på lördag när det vankas seedningslopp...
Det är lite sådär med nätåtkomsten uppe på Grönklitt, men med skidåkningen är det kanon! Nio mil klassiskt har det blivit de senaste tre dagarna, och fem mil skejt. Skejt är min nya favoritgrej! Det går faktiskt oväntat bra. Jag har till och med hittat treans växel, det du!

Men det finns såklart de som är värre. Skidvännerna jag har med mig i stugan säger att de ska ge sig ut på ett lugnt litet pass och kommer tillbaks tre timmar och fem mil senare... De åker uppför slalombackar, kör med hjälp av rå benstyrka kuperade spår utan att nånsin växla ner till tvåan och sen springer de ett par mil på det. Och jag gillar't!

Idag har vi nördat oss och filmat oss själva, så ikväll blir det popcorn och film. Alla får kommentera varandras teknik, och förhoppningsvis blir vi bättre åkare sedan.

Behöver jag säga att jag trivs?
Skidvänner!

5 kommentarer:

 1. Åhhh väldigt avundsjuk just nu! ;)

  SvaraRadera
 2. Låter hur kul som helst!

  SvaraRadera
 3. Åh vad härligt med skidåkning! Jag kan knappt bärga mig till vecka 9, då blir det Åre!

  SvaraRadera
 4. Vad underbart att du fått massor av snö och att du trivs och mår bra på alla sätt och vis. Det är du värd efter en jävlig höst med pelotter och annan skit. Kör hårt!

  SvaraRadera
 5. Vad härligt det ser ut! Har flera kompisar som ska upp nästa vecka på sportlovet, är verkligen avundssjuk på er!
  Lycka till med seedningsloppet! Det är i vilket fall bra träning! Tävling är bästa träning....

  SvaraRadera