onsdag 6 oktober 2010

Mot vattnet!


Jag sköter mig. Alternativtränar och grejar. Nu blir det några ww-varv i bassängen innan mitt simsällskap dyker upp. Sen - bastu och kanske lite vin på toppen!

6 kommentarer:

 1. Vattenlöpning är faktiskt helt okej. Man blir trött av det också bara man ger sig den på det. Hoppas du får kliva i dina dojjor snart.

  SvaraRadera
 2. Vin på toppen i bastun låter skoj :)

  SvaraRadera
 3. Anna: Visst är det! Till och med mer än okej. Och jobbigt till tusen.

  John: Hehe..jag väntade med vinet tills jag kommit hem till en kompis som hade köpt fantastisk ost också. :)

  SvaraRadera
 4. Hur lär man sig vattenlöpning? Jag vill gärna lära mig men hittar inga kurser. Är det bara på med bältet och försöka springa som på land?

  SvaraRadera
 5. Ulrica: Jag lärde mig av Supervattenlöperskan Ingmarie Nilsson som under ett pass för några veckor sedan gav mig bra tips och kollade på min teknik. Men jag tänker att det är ungefär som på land, men att man ska tänka på att ta ut stegen ordentligt. Och att man inte ska sträva efter att komma framåt, utan hålla kroppen så upprätt som möjligt. Framåt kommer man ändå, men det är inte det viktiga. Det ska gå långsamt. Jag försöker vara medveten om vilka muskler det är som jobbar, typ att när benet är på väg bakåt ska det kännas i rumpan och baksidorna och när de är på väg framåt ska låren jobba. Men om det finns bälten på din simhall så kanske det finns någon som kan visa eller hjälpa dig? Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Stort tack för tipsen! Jag har frågat i simhallen, där de har bälten, men tyvärr fanns ingen som kunde visa. Bältena används mest för vattenjympa tydligen.

  Jag börjar få skadekänning i hälsena och lår så jag vill alternera marklöpning med vattenlöpning.

  Lycka till med din träning. Du utstrålar sådan glädje på bloggen och det inspirerar! Hoppas du snart är bra från ömmande tå. :)

  SvaraRadera