måndag 8 februari 2010

Maskinen krossade milrekordet

Kungen av milen!

Det blidde inga intervaller. Jag vet ärligt talat inte hur man gör sånt. Stakningsintervaller fram och tillbaks på hundra meter okej, men intervaller på ett milspår? Nä, jag lade ner den tanken rätt fort. Tänkte lite sådär halvt att jag skulle köra nån slags fartlek (kan man göra det på skidor? Eller heter det något annat?) men lade ner det också. Det råkade nämligen bli så att jag efter en inledande ganska långsam kilometer (eller ja, snabbare än jag brukar värma upp) stakade på som värsta maskinen i nio kilometer till, så sen stod jag plötsligt där vid början av spåret och hade gjort en mil på under 45 minuter. När hände det senast? Typ aldrig. Snabbast jag gjort på milen dittills var nog 50 minuter. Så nu är jag sjuuukt nöjd. Och när jag ändå var i farten for jag vidare på femman också på 29 minuter. Jag var baskemig kungen på Långhultamyren idag.

3 kommentarer:

 1. Therese, du är sååå bra! Så kul att läsa om din utveckling och lite stressande att jag inte är lika flitig :) Tack för stakningstipsen, ska ta till mig dem!

  Angående helgen så blir det ingen skidåkning alls tyvärr. Ska fira födelsedag och har fullt sjå med vardagslivet utan träning då...

  Funderar lätt på att åka tjejvasan helgen innan vasan för träningens skull däremot :)

  SvaraRadera
 2. Jäklar vad bra. Du är ju hur duktig som helst. Snabbt!

  SvaraRadera
 3. Det är ju grymt bra! Härligt!

  SvaraRadera